Världens bästa mäklare

Jisses vad tiden gick snabbt helt plötsligt. Det blir väl så när man får datorproblem och sitter o svär haha.

Jag fick ett oväntat besök idag. Eller snarare ett bortglömt sådant, nämligare en mäklare. Hennes uppgift idag var att värdera min lägenhet för försäljning, men jag hade glömt av att hon skulle dyka upp kl 13. Hur som helst hann jag på med brallor o allt och det måste jag säga, hon var den absolut bästa mäklare man kan tänka sig. Kunnig, saklig, hade grym koll på allt, samtidigt som man kunde samtala med henne och skämta lite medans vi drack kaffe. En timme och 15 minuter tog det men oj, vilken respekt jag har för en sådan människa. Professionell och mänsklig på samma gång. Och nej, hon är inte singel haha.

Så nu söker hon efter lägenhet till mig och jag fick lust att måla färdigt i köket, fixa innertaket och…ja, det var något mer. Ett tips från henne. Hur som helst, jättekul att få en så kunnig människa hit som verkligen jobbar hårt för att göra ett bra jobb liksom. Rekommendationer till chefen från mig, helt klart!

För övrigt har det inte hänt mycket. Grannen var här och vi snackade lite, sedan har jag försökt äta lite mer för att få energi men det är lite svårt. När man haft en kraftansträngning så tar det tid att samla på sig kraften igen och extra länge när ens sockerläge hoppar bungyjump men jaja, i morgon gör jag ett nytt försök. Skam den som ger sig!

På tal om det ja, jag ska snart skriva om det: att ge upp. Men inte idag…ni får nanna så gott och se drömma om snygga Boråsare, om det finns några. Ses i morgon!

590cookie-checkVärldens bästa mäklare