Kvällsmusik, Evanescence – Everybody´s fool

Riktigt trött har man minsann blivit. Ätit har jag minsann men inte känner jag mig vidare stark ändå men det är klart, insulinet biter inte lika bra när man är krasslig. Vi får se om jag dyker upp på jobbet i morgon, det vet jag först i morgon bitti.

För övrigt har det varit en ganska bra dag med sol. Hugos riktiga ägares pojkvän ringde mig två gånger och sa de mest konstigaste saker. Första gången han ringde frågade han hur många dagar det var på ett år. 365, svarade jag och han sa tack, mumlade något o lade på igen. Jag är inte så förvånad iofs. Sedan ringer han o berättar att han var SÅ nära att vinna några miljoner kronor på tv, något om en matstol och sedan frågade han vad jag skulle göra under påsk och sedan var det slut på samtalet. Jaja… 😛

Nu ska jag lägga mig lite framför tv:n och slötitta lite och hoppas på en lite starkare kropp i morgon. Fridens liljor på er, bomber och granater, anfäkta och anamma!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u55fpsbzAfk&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&border=1]

600cookie-checkKvällsmusik, Evanescence – Everybody´s fool