Nu är jag tillbaka

God förmiddag på er, nu är sjuklingen på fötter igen. Efter några dagar med alla möjliga sjukdomssymptom och allt som hör därtill har jag nu försökt börja äta normalt igen. Det verkar gå bra så jag tror nog att jag har tillräckligt energi för att gå till jobbet i morgon.

Jag bör nog poängtera att det inte var fel på maten jag firade med i lördags, snarare på mitt omdöme. Men kanske det inte är så konstigt när man har haft för vana i flera år att gå till sängs hungrig och att alltid leva på småsulor och helt plötsligt får lilla, stackars magen en gigantisk portion som dessutom är friterad. Hela kroppen blev väl förvirrad och hade ingen aning om hur den skulle hantera detta, stackaren hehe.

Hur som helst, nu mår jag mycket bättre. I morgon blir det förhoppningsvis jobb. Jag har slutat att lova.

En annan grej som har hänt är att min inneboende Mr. T. har flyttat! Han och hans kompis S packade ihop allting igår och det hela gick ganska snabbt och framåt 21-tiden var allting klart. T sa att han skulle komma förbi någon dag snart för att städa lite och ta med lite skräp till containern och lämna nyckeln såklart. Så det kändes lite konstigt att det var helt tyst här inatt. Ingen hög dunka-dunka musik på kvällen, inget brandlarm som går igång vid matlagning, inget ljudligt snarkande, inga drivor med ölburkar…

Det känns ju bra med ensamheten igen, samtidigt som jag vet att ekonomin kommer bli tajt som attan igen. Men nu ska jag leva ensam med min hund i några veckor, sedan blir det ännu en annons i Borås Tidning och med lite tur blir det inte en galen massmördare som älskar Sven Ingvars. För övrigt går letandet efter en mindre lägenhet vidare..

Ensam med hund och kanin förresten. Hugo är bara här tillfälligt I hela 8 veckor ska han vara här medan hans matte är utomlands och jag hoppas han kommer överleva. Han är ganska gammal numera och äter knappt så vi får väl se. Hugo har bott hos mig innan men då hette han Humphrey, ett namn som mitt ex (5 år sedan) tyckte var bra.

Nä, nu ska jag dra i mig något att äta medan jag kollar igenom alla 75 mail jag fått sedan lördags kväll, sedan blir det ut på en kort promenad med voffen. Vi ses senare 🙂

Bild från http://www.gamezplay.org/

630cookie-checkNu är jag tillbaka