Lite nyheter…

Svenskt näringsliv hånar de arbetslösa. Likaså de förtidspensionerade, sjukskrivna osv men hallå? Det är väl ingen nyhet? Det har åtminstone jag vetat om i flera år och det är därför jag tycker en lågkonka är så bra när så många företag går omkull. Då får de se hur lätt och roligt det är att vara arbetslös. Som vanligt är regeln; håll tyst tills du vet vad du snackar om.

Ricky Martin: Jag är bög. Det här var ju konstigt, det har ju jag vetat i flera år och ändå brukar jag aldrig läsa om kändisar eller skvaller.

En våldtäktsman kan vara både schysst och störd. Angående fallet i Bjästa där den våldtagna flickan inte någon tilltro. Men man börjar ju undra hur folk är innerst inne. Var är vargen? Eller var?

Hon har cancer och tvingas jobba. Vad jag inte förstår är hur Försäkringskassan kan ha bättre läkare och utredare när det, som det står i artikeln, finns välrenommerade och väldigt skickliga specialister redan har gett ett intyg på hennes tillstånd. Varför lägger vi inte ner alla sjukhus med en gång då och sparar miljarder kronor för ingen får ju vara sjuk ändå. Ärligt talat, jag hoppas att ni som kom på de här omänskliga reglerna själva blir oerhört sjuka men då ska ni ta mej fan jobba ändå! Vi andra ska stå där och skratta åt er medan ni försöker. Jävla idioter.

620cookie-checkLite nyheter…