Dagens klanteri

Jag undrar om det beror på min trötthet som jag numera kväker ur mig små grodor hit och dit. För några dagar sedan kallade jag min goa kollega för skata när jag talade om dockteatern, men jag fann mig snabbt och rättade till det efter typ 1½ sekund haha.

Men idag hände det igen, och denna gången var det nog snäppet värre.

Som jag berättade skulle jag till sjukhuset idag, en ren rutinkontroll som faktiskt tog en hel timme. Dels för att träffa den nya sköterskan, dels för att glädjas åt att mitt HbA1C (genomsnittliga sockernivån under 2 månader bla bla bla) hade sjunkit ända ner till 8,5. Det måste firas med en bakelse, eller två, eller tio…nej, jag bara skojade hehe.

Hur som helst, jag skulle ta hissen upp till sköterskan och hade glömt av vilken våning det var på. Två kvinnor stod också och väntade på hissen, vilken till slut kom men, det var den minsta av dem, alltså knappt att man får plats tre personer. Men de höll upp dörren och ville att jag skulle hänga med och sagt och gjort.

När jag hade kommit in hade de redan tryckt på knapp 7, alltså Gynekologavdelningen, och jag letade upp min våning, vilken då blev nummer 6. Vi utbytte några snabba repliker i gott humör och jag sade något om att jag skulle till våning 6, vilket de då svarade att vi kanske kommer till våning 7 först eftersom de hade tryckt först. Smart och rapp i käften som jag är flummade jag till det och sade att “-Ja, men det gör ju inget, man vet ju inte vad man får se där uppe, kanske utsikten är trevlig”.

På gynekologavdelningen….jo, jag tackar.

Bild tagen från http://www.lemitonline.org/

660cookie-checkDagens klanteri