Inneboende flyttar & eftertraktat telefonnummer

Ta mig sjutton, klockan är inte 23 än och jag är faktiskt trött! Tur det för i morgon börjar vi bygga och ordna inför vårmarknaden på lördag och det sägs bli slitigt. Det är därför jag vill vara tip-top liksom.

Nyheterna idag är att Mr. T har fixat en egen lägenhet nu så det blir utflyttning inom den absolut närmaste tiden. Både bra och dåligt skulle jag nog säga. rent ekonomiskt var det ju rena drömmen men när det gällde stökigthet och skit i hörnen…ja, låt oss bara säga att det blir en förändring till det bättre på den fronten.

En annan god nyhet är att jag har lyckats få tag i ett hett eftertraktat telefonnummer. Mer säger jag inte men det kanske har med tidiga vårkänslor att göra haha.

Håhåjaja, mycket tankar i omlopp ikväll men jag är mer än nöjd. Det har varit en bra dag trots allt. Hoppas det blir likadant i morgon.

Natti natti, sov gott, vakna torrt och dröm om något trevligt. Tjohej på er!

690cookie-checkInneboende flyttar & eftertraktat telefonnummer