Föredrag om sömn & tassproblem

Jaha minsann, så börjar även denna dag dra sig mot sitt slut. En bra dag trots att jag varit jättetrött hela dagen men vi hade ett väldigt intressant föredrag på jobbet om sömn och sömnproblem man kan ha.

Det var som jag hade misstänkt, att våra förfäder sov på tagelmadrasser och långt tillbaka i tiden sov de på djurfällar. De arbetade hela dagarna i solljuset för att överleva och det gav dem en alldeles utmärkt sömn. Så det där med att köpa en Hästens med alla finesser är egentligen en ren statusgrej. Det går lika bra med en bra madrass från Jysk faktiskt, huvudsaken är att man får frisk luft, dagsljus och helst minst en halvtimmes motion varje dag så sover man som en stock. Så nu vet vi det!

Sedan har fröken Astrid varit hos farbror veterinären. Hon har ju haft en irritation på sin ena tass som jag ville kolla upp men det var inget allvarligt. Hon ska få en salva med antibiotika och en snygg lampskärm att sätta runt huvudet men inte förrän troligtvis nästa vecka. Pappa, alltså jag, måste fixa en bikinivaxning åt voffen först så att man kommer åt att smörja tassen. Håhåjaja….

Så mycket mer har väl egentligen inte hänt idag. Jag ska väl runda av kvällen med lite mat och sedan ska det bli ett stort nöje att gömma sig under täcket. Först ska jag bara kika under sängen ifall det gömmer sig några läskiga allians-medlemmar därunder…

Natti natti, tack för idag och håll fötterna torra! 🙂

730cookie-checkFöredrag om sömn & tassproblem