Skräckfilmer och annat gojs

Det fanns en tid då jag hade en mindre samling av sådana filmer. Motorsågsmassakern och…ja, det var nog den enda jag minns faktiskt. Alla andra hette något i samma stil och alla handlade om förvirrade, kåta tonåringar, som campade någonstans i vildmarken och alltid fanns det en galen psykopat någonstans som alltid gick snabbare än tonåringarna kunde springa. Till råga på allt sprang de alltid åt fel håll, gick alltid ensamma i mörka skogar och ja, jag vet inte, det var nog ganska hopplöst alltihopa tycker jag haha.

Alice Cooper
Mannen, myten, legenden, konceptet – som för övrigt har gjort ledmotivet till Jason Lives.

Trots detta är det väldigt mycket folk, kanske in yngre åldrar, som gillar den typen av filmer. Jag frågar mig varför. Kanske det är jag som har fel men är det inte mestadels tjejer som gillar sådana filmer, kanske som en ursäkt att få hålla om killen hon är intresserad av?

Mr. T och hans kompis ser på någon av Saw-filmerna just nu och jag försökte kolla på en av dem, men jag kan avslöja att det inte alls var min typ av film. En massa fantasifulla sätt att ta död på varandra eller tortera folk.
Tacka vet jag Babe. Han blev ju inte ens bacon! 😛

Bild från www.metalsucks.net

790cookie-checkSkräckfilmer och annat gojs