Kvällsmusik, Tokio hotel – Monsoon

Jaha minsann, så var klockan sent igen. Lagom trött är man och det börjar väl bli dags att sikta på bingen. jojo, så är det när man börjar bli gammal haha.

Kvällen var till belåtenhet. Grannen kom förbi, helt oväntat, och bjöd mig på kaffe, vilket var finemang. Vi har alltid något att diskutera och det är en klok man den där Dan, vilket vanligtvis brukar ge mig uppslag för nya inlägg. Jaja, jag veeet, jag har fortfarande en grej på gång sedan innan julas, men den kommer. Någon dag

Strax ska jag ut med Grr, sedan blir det bingen. Jag ska försöka sova länge i morgon så att min hjärna får lite tid och ork att börja fungera igen. Visst, jag skulle kunna sniffa sura sockar också men risken att dö i förtid är för stor så jag föredrar att sova istället haha.

Ha det finemang lavemang så ses vi i morgon. Tjo tjo!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JT3T65gyDvw&hl=sv_SE&fs=1&rel=0]

820cookie-checkKvällsmusik, Tokio hotel – Monsoon