Häng ut sexköparna

Det är ju bra. Eller inte. Men det beror på situationen.

För ganska länge sedan råkade jag se ett program om handikappade män, ett gäng på 3-4 st, som ville ha närhet, värme och inte nödvändigtvis sex av en kvinna. Därmed ordnade de en resa ihop till en bordell utomlands, där det var lagligt att köpa sex, och de fick som de ville. Lite mänsklighet och värme från någon som tog sig tid för dem och de tyckte alla att det var toppen eftersom de i vanliga livet alltid blev nobbade av kvinnor, tack vare deras handikapp. Fråga: Ska man beröva dem denna valfrihet?

En annan vinkel är att vissa prostituterade faktiskt tjänar grova pengar på detta och trivs jättebra. Mer pengar, mer konsumtion, bättre klimat på landets handelsmarknad, bättre levnadsstandard, bra för alla. Fråga: Att några människor trivs med vad de gör och som dessutom gynnar landets kommers är väl bara bra?

En tredje vinkel är de prostituerade som tvingas till att ha sex med okända människor. Fråga: Är det inte den delen av marknaden vi borde få bort?

Sist men inte minst, varför ska vi bara hänga ut sexköparna? Varför inte alla återfallsförbrytare?

Beatrice Ask, ta nu dessa åsikter i beaktande av farbror Anders, tänk om och återkom med en bättre lösning. Sno min! Denna bjuder jag på.

Artikeln.

830cookie-checkHäng ut sexköparna