Rasrisk och dags att sova

Varning för fallande is!
Det är just nu 5 plusgrader i Borås och det rasar is överallt. Då och då hör an det braka till ordentligt och jag såg att en av mina grannar hade fått is i huvudet tidigare idag. Stackare.

I mitt hus är det ännu värre. Vi lade om taket för inte så väldigt länge sedan och nu kommer takpannorna ner ihop med isen. Precis över entrén är det värst så man är ju lite orolig när man ska ut.

”Snälla farbror Reinfeldt, jag fick nyss en tegelpanna och 5 kilo is rätt i huvudet, är det okej om jag stämplar in på jobbet en kvart senare?”

Huhu jaja….

Annars har det inte hänt mycket direkt men jag är trött. Det ska bli gott och krama kudden lite, något jag har planerat att göra ganska snart faktiskt. I morgon är det fredag och då händer nog ännu mindre, tjohoo! Kanske blir det några öl, vi får se om jag är på humör, annars vette 17. Med lite is i nacken kanske det blir akuten och då är ju det problemet löst!

Nej nu blir det snart teve. Hunden har redan varit ute och lagt lite bredband i en snöhög så nu packar vi ihop och säger natti natti. Ses i morgon! 🙂

840cookie-checkRasrisk och dags att sova