Oväntat besök på jobbet

En intressant dag är till ända, och den startade inte så dåligt som jag först trodde att den skulle göra. Det var bara sjukhuset som ville boka in en tid för möte och det är ju helt okej.

När jag sedan kom till jobbet väntade en trevlig överraskning. En jobbarkompis syster var på besök, med sin syster i släptåg. Jag hade alltså tre systrar vid fikabordet, varav en som jag har pratat lite med via Facebook. Väldigt oväntat men som sagt, trevligt 🙂

Sedan blev det lite skrivande på manus, tejpande av golv för modevisning, en e-mejladress till en jobbarkompis, lite datorfix nere i receptionen och grejer. När jag väl kom hem var jag totalt slut och efter promenixen med voff var jag tvungen att lägga mig på sofflocket en stund. Sedan blev det full rulle på nätet. Msn, Facebook och allt på samma gång, halleluja! Så nu är stackars Anders trött och längtar till snarklådan. Jag ska bara…haha.

Ni får nanna så gott så får vi se om jag hinner slänga ihop något i morgon vid 6-tiden. Tjo på er! 🙂

890cookie-checkOväntat besök på jobbet