Inte lätt att vara politiker!

Jag startar dagen med tonerna av min egen personliga orkester som spelar i hallen. Det är otroligt hur billig arbetskraft man kan få om man exporterar. Såklart går den inte under hushållsnära tjänster så allting är svart.

Sedan går jag ut på balkongen och ser ut över den vackra dalgången och sjön som den ligger i. Att bo 15 meter från strandkanten är inte för alla. Man måste ha lite kontakter i Stadshusen och då får man lov att göra det mesta…

När jag är klar med det måste jag göra mina toalettbestyr. Toarullen är såklart lindad med hundralappar för det är en speciell känsla det där när det raspar lite extra! For that burning sensation, som de säger på reklamen. Efter tandborstningen sköljer jag munnen med mineralvatten, direktimporterat med Jetplan från Frankrike.

Frukosten serveras av min egen hushållerska, fröken Nhraataflummi, som är från Indien. Även hon exporterad såklart. Frukosten består av allahanda rätter, en så kallad kontinental frukost, och innehåller alla typer av saker som skulle få djurrättsaktivisterna att gå i taket. Klubbad säl från Norge är ett måste, lika mycket som vaktelägg och rysk kaviar. Man har ju stiiiil!

Klockan börjar nu närma sig avfärd och dags att ta sig till jobbet, i alla fall för de som kallas vanliga människor. Vi som har lite fetare plånböcker, viktiga affärskontakter och mycket i huvudet att hålla reda på måste tänka på andra saker. Som till exempel golf. Det finns ingen bättre början på dagen än att gå sina 18 hål och om jag fortfarande är sugen efter rundan så går jag till nummer 19, min hushållerska. Eftersom jag kan rapportera henne precis när jag vill så är hon i stort sett min till 100% och även en kapitalist måste ju få fröjda sig lite, håhå. Man får passa på när det blå blodet pumpar i den lilla stocken liksom.

Ungefär kl 13 kommer jag till kontoret, givetvis efter att ha insupit en rekordelig lunch på Operakällaren, och mitt oerhört viktiga arbete börjar. Hela arbetspasset tar ungefär en timma, om man räknar med kafferasten och rökpausen jag hade där emellanåt. Men en hel del viktiga beslut blev undertecknade idag och jag fick faktiskt lite skrivkramp, något som min massör får ta uti med. Hon är laglig förresten, ni får ju inte tro att jag är ett djur! Herrejisses… Vad det är för papper jag undertecknar? Tja, ska jag vara ärlig så ser jag aldrig efter så noga, huvudsaken är att jag hinner spela squash.

Efter både sqash och massage och på vägen hem i min BMW börjar jag planera inför affärsresan vi ska ha om två veckor. Jag och två av mina kollegor ska resa med privatjet till Colombia, underteckna ett avtal och sedan ha lite roligt med en av de lokala flickorna. De är ju inte alls i samma prisklass som hemma i Sverige och man måste ju tänka på ekonomin. Det är inte varje dag som börsen är snäll mot mig. På tal om det måste jag ringa Jonte som tipsade mig om aktierna i Durex, de gick ju hur bra som helst nu i vinter…

Väl hemma beordrar jag min butler Butto att tvätta och vaxa min bil för jag oroar mig för andrahandsvärdet. Detta får Butto, som är från Afrika, göra varje dag, han måste ju göra skäl för pengarna jag ger honom. Svart förstås, vad annars? Efter detta sjunker jag ner i min jacuzzi samtidigt som jag lyssnar på Mozart och sedan är det dags att slinka ner mellan sidenlakanen i sängen. En Hästens såklart, lite stiiiil måste man ju ha!

Puh, det var en hård dag, jag är helt slut nu. Hoppas inte Nhraataflummi vill gosa. Då blir det avdrag på de 2000 kr/månaden hon har… (gäsp)…giriga flicka…zzz…

Bilderna från: plakiashill.com – metricthunder.com – stanford.edu
960cookie-checkInte lätt att vara politiker!