Skrivdiarré i bloggosfären

Sedan jag avslutade X antal prenumerationer via mail har det under flera dagar varit ganska tomt i mejlboxen när jag kommit hem efter jobbet. På sin höjd har det varit 8-9 mail och oftast från Bloglovin, till skillnad mot 20-25 st när jag prenumererade på all möjlig skräp.

Men idag minsann hade ni låtit fingrarna glöda mot knapparna riktigt ordentligt. 30 mail totalt och jag blev givetvis jätteglad 🙂

En annan konstig grej med bloggare har jag märkt, är att ni är synska. Eller kanske det beror på telepati? Hur som helst, när man har följt någon ganska länge och den personen inte har gett några kommentarer på länge, då börjar det klia i fingrarna att avsluta prenumerationen via Bloglovin, inte sant? Jo, erkänn nu, ni är minst lika futtiga som mig haha. Oavsett vilket så är det väldigt märkligt, för ibland räcker det att man bara tänker tanken så får man, ja just det, en kommentar tillbaka!

Min teori är härmed att vi inbitna bloggare har övernaturliga krafter på något sätt och telepati verkar vara något som vi alla har gemensamt, inte sant? I och med detta delikata ämne bifogar jag en animation som jag hittade hos Annami för ganska länge sedan. En klar favorit som får symbolisera vad det innebär att vara en sann bloggare hahaha.

970cookie-checkSkrivdiarré i bloggosfären