Kvällsmusik, Sting – Every Breath You Take

Snickar-Anders, alias Bror Duktig, aka allt-i-allo och tvillingbror till Adonis (host host) har fått besök av John Blund. Han åkte förbi på sin trimmade get och kastade ett kilo sand i ögonen på mig och drog sedan iväg i full fart. Sicken ligist…

Det blev snickrande på jobbet och det blev hur bra som helst. Den snyggaste hyllan alla kategorier. Jag måste ju skryta lite hehe. Men jag är trött efter allt springande i trappor, det är jag ju inte van vid, så det blir ju bingen ganska snart.

För någon timme sedan klippte jag stinko-hundo också, mest runt munnen. Hon börjar närma sig löptid och sitter mest och flåsar så det stinker i hela rummet. Det är ju matrester och annat gulligt i hennes mustasch (inte min) som avger den där underbara aromen, men nu ska det vara avhjälpt. En hund ska inte lukta sura sockar när den flämtar liksom. En passande kvällsmusik blev det också, faktiskt av en ren slump haha. Hur som helst, vi blev båda nöjda med resultatet Jag fick även beställt två par jeans över nätet ikväll så det känns extra bra. Sådana dagar är guld värda.

Nu – ut med voff – sedan tv och nudlar innan sängen. Hare hare kanin på er!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cEnJDaqT3-0&hl=sv_SE&fs=1&rel=0]

990cookie-checkKvällsmusik, Sting – Every Breath You Take