Sluta tänka så!

Har nyss varit på sjukhuset och har lånat en dator här medan jag väntar på bussen. (M – jag borde vara hos er ungefär 10:20.)

Det visade sig att min mätare hade blivit utbytt och likaså stickorna. Något som inte jag visste om. Men nu har jag alla grejerna som jag behöver, nu ska jag bara börja må bra igen vilket lär ta hela dagen. Knas, jag vet hehe 😛

Jag kom att tänka på en sak som jag verkligen ogillar hos mig själv. Nej, det är inte näsan, höfterna, längden på petter-nicklas eller något sådant, nej inte ens något kroppsligt. Utan det faktum att jag säger att jag fixar allt. Vilket jag också gör men idag har jag insett det att jag är inte lika stark, snabb eller frisk som för kanske 15 år sedan. Idag har en aktiv dag tunga konsekvenser för kroppen, nästföljande dag.

Visst fixar jag det mesta för de som vill ha hjälp, men jag måste lära mig att stressa av och ta det lugnt. Annars kommer kroppen bara att säga nej och stänga av.

Nu gäller det bara att få som vana att tänka i de banorna, men vet ni vad? Det fixar jag! (suckar)

Någon som vet hur man sparkar sig själv i baken?… 🙂

1010cookie-checkSluta tänka så!