Veckans produkt från Euroshopper: Grillkorv

Jepp, nu är jag igång med ett nytt projekt igen haha.

Under en längre period har jag testat märket Euroshopper, ett så kallat lågprismärke. Dels för att jag inte råkar att samla på pengar, dels för att det är storkris just nu och en sak har jag kunnat fastslå; att bara för att det är en billig produkt behöver den inte vara dålig! Såvitt jag har hört är Euroshopper ett av ICAs egna märken, såsom t.ex. Eldorado är för Willys och de har produkter inom de flesta områden.

 

Så nu hade jag tänkt att presentera en produkt varje söndag och sedan ge min åsikt om denna, plus ett betyg.

 
  • Produkt: Grillkorv.
  • Antal: 10 st. 
  • Pris: 7,90:- 
  • Omdöme: Inte mycket smak men helt okej om man steker dem. Inte så fulla med spad som de flesta andra märken är, vilket är bra och man slipper söla. 
  • Betyg: 3,3 av 5
 
1020cookie-checkVeckans produkt från Euroshopper: Grillkorv