Sjukt sjuk

Den här dagen var ju inte så skoj direkt. Täppt i snoken, yr och uschlig och att gå ut med hunden var ju inte så värst skoj. Men det är lite bättre nu faktiskt, jag känner mig inte halvt död i alla fall och det är ju ett plus. Dock får det nog bli ledigt i morgon också, för säkerhets skull.

Det är ju det jag försöker få folk att förstå att som diabetiker kan även en liten förkylning ha väldigt stora effekter. Infektioner är väldigt tunga och påverkar blodsockret helt galet. Så nu vet ni det

Det har inte hänt så mycket, jag har mest legat nedbäddad och glott på dumburken. Däremellan har jag halvsovit och först nu på kvällen fick jag lite energi att sitta här en stund. Men i morgon blir det säkert bättre, kanske jag till o med försöker mig på att blogga lite mer med laptopen för den är nästan helt fixad nu. Den beter sig inte lika dumt åtminstone, peppar peppar…

Ni får ha det finemang och jag tackar för alla fina kommentarer jag fått under dagen. Ni är bara så bäst, hoppas ni vet det.

Natti natti 🙂

1090cookie-checkSjukt sjuk