Blodstänk & Dockteater

Trots ett blodsocker på skyhöga 30 så gick det bra. När jag kom hem igen låg jag på 8,5 vilket är ganska nära perfekt, så jag är nöjd.

Lilla mamma var här en sväng innan hon skulle vidare till frissan och vi passade på att klippa Astrids klor. Detta var första gången vi gjorde det ihop, jag höll i och mamma klippte, vilket resulterade i blodspår över golvet hehe. Ingen fara, jag har Blod-Stopp hemma och vi satte en gasbinda över och hunden är okej.

Dockteatern är för övrigt en succé i Borås med omnejd och folk frågar om vi tänker ge fler föreställningar under påsken. Ja, inte mig emot, det är så roligt att höra småbarnens kommentarer framför scen. Lilla Anka söker en vän men blir bestulen på sin guldpeng av en kråka och senare i showen är det en liten kille som ropar ”Fy vad du är elak!” och vidare: ”Är du inte snäll ska jag kissa på dig!” vilket får oss alla bakom scen att börja skratta tyst haha. Obetalbart!

I morgon är sista två föreställningarna, vad vi vet nu iaf, och jag kommer isåfall att sakna det. Dock fick jag en förfrågan att skriva ett manus själv och varför inte? Det vore jättekul.

Nu ska jag se om det har hänt något i världen idag. Dags att läsa nyheterna, sedan får vi se vad som händer. Det blir nog en kopp kaffe alldeles strax.

Förresten, innan jag glömmer igen – i gamla bloggen skrev jag ju om vilket ställe jag nu jobbar på, vilket några av er missade när jag raderade hela bloggen i ilska haha. Istället för att skriva om det igen, vilket blir konstigt rent tidsmässigt, ger jag istället en länk till hemsidan.

Bild: hemgarden.nu

1100cookie-checkBlodstänk & Dockteater