Jag i tidningen

Efter tre timmar sömn så totalvägrade jag att gå till jobbet idag. Sedan låg jag kvar och funderade på varför jag hade den inställningen. Troligtvis gammal vana efter gamla jobb där det varit mer eller mindre hemskt att vara.

Så jag bestämde mig för att göra ett försök ändå. Att dessutom svika resten av gänget på premiären av dockteatern vore inte en bra start och med inställningen att jag nu är äldre och en mogen människa, började jag sno ihop frukost.

20 minuter senare än vanligt kom jag dit och strax var det dags för dagisbarnen att komma dit och kika på “Lilla Anka söker en vän”.

Det gick väldigt bra, vi fick bra respons av barnen och alla tyckte det var en väldigt bra föreställning. Till o med lokaltidningen var där och fotade oss, något som åtminstone inte jag var beredd på men det gick väldigt bra allting. Ridån fungerade bra och sången på slutet gick också över förväntan men det tog på krafterna för alla inblandade och alla var väldigt trötta innan lunch.

Första steget mot Hollywood är härmed avklarat….  😛

Artikeln i Borås Tidning. Foto: PeGe Johansson

1110cookie-checkJag i tidningen