Onödiga bloggkommentarer

Av olika anledningar som jag inte vill avslöja, hamnade jag på en blogg där författaren tycks tillhöra glamour-gänget. Amanda heter hon iaf och skriver nedlåtande om någon som kallar sig Paow. Jag gissar att de är någon typ av blogg-elit men vem orkar kolla? haha Det var ju det gamla vanliga tjatet om videoblogg, dagens outfit, shopping, smink, kallar sig själv för bitch bara för att det är så häftigt, foton på vad hon äter och skvaller om vilka som senast slätade över vem av drägglen på Stureplan. Ett ganska uttjatat tema vid det här laget.

Hur som helst, Amanda skrev något nedlåtande om Paow, Peow, Pingpong eller vad tusan, och kommentarerna fullkomligt haglade in! Närmare bestämt 793 stycken, och alla sa ungefär samma sak. De flesta var arga och fördömande och en del var rent skit. Men varför?

Hur kommer det sig att man slänger ur sig rad efter rad med ord när man innerst inne vet att hon skiter fullständigt i vad du tycker. Det enda hon bryr sig om är att du läser hennes dravvel och hjälper henna att tjäna mer pengar från fler sponsorer.

Tala om att sparka sig själv i arslet men grattis ändå! 😉

1120cookie-checkOnödiga bloggkommentarer