Deppig idag

Det blev inte mina vanliga inlägg igår, som ni kanske märkte.

I morse låg jag kvar en stund och funderade på blogspot och blev mer o mer irriterad på att de inte svarar när jag mejlar dem. Vad är det för sätt att behandla sina kunder på?
Ju mer jag tänkte på det, desto surare blev jag och hittade bara fler dåliga saker med att blogga här.

Som ni sett på räknaren har besökarna minskat ordentligt. Därför tar jag bort den idag eftersom den liksom finns där och gnager på mitt humör. Sedan detta med att man måste fylla i alla sina uppgifter varje gång man vill kommentera, det är nog det som irriterar mest av allt.
När jag även skriver om nyheter och länkar till dem, då syns jag inte i deras blogg-listor. Inte går det heller att pinga sin blogg på de ställen jag känner till. Jag förlorar ju läsare snabbare än smör smälter i solsken!!

Näfan idag är jag bara grymt besviken, sur och nere. Känns som jag vill bara lägga ner allting.

1150cookie-checkDeppig idag