Lösningen på alla snöproblem

Yaman, jag är redan uppe faktiskt. Innan kl 6 faktiskt. Nu är kaffet på gång, jag känner mig lite mörbultad sedan gårdagens äventyr och ska strax läsa mer om anmälan till Patientnämnden. Jag ska ju iväg idag igen. Jag har även läst lite bloggar och jag fastnade lite hos Petra.

Precis som i Borås så har Kinna det tufft med snön och nu när klockan är snart 7 har det ännu inte blivit plogat, trots att det föll närmare 20 centimeter igår. Så jag kom på den utsökta idén att vi som kokar kaffe på morgonen kan göra några kannor till, som vi sedan häller över snön så att den smälter bort. Sedan behöver vi bara en massa singel när det fryser och blir till is.
Eller som i mitt fall behövs ingen singel för kaffet kommer rinna ner till grannhuset, vilket ju bara gör det ännu enklare. Det kommer dofta gott och dessutom får jag en liten show när de dansar omkring utanför fönstret och försöker hålla balansen. Skratta sägs ju vara hälsosamt.

Jag skulle med lätthet kunna bli “The evil genius” och ta över världen, iaf vintertid!
Vilken tur att jag är så snäll mwoahahaha 😛

1180cookie-checkLösningen på alla snöproblem