Frihetspartiet

En väldigt intressant artikel i aftonbladet berättar om det nya partiet, Frihetspartiet, som tydligen styrs av mc-gäng. Tydligen är några medlemmar i det kriminella mc-gänget Hells Angels.
Jag är lite tveksam till vad media skriver iofs för jag tycker att deras mål är intressanta. Som t.ex. att pedofiler och våldtäktsmän ska kastreras och att kvinnor ska ha rätt till elchockspistoler.

Saker jag inte gillar är att antalet poliser ska bantas ordentligt, där tycker jag faktiskt tvärtom. Att avskaffa straff för eget bruk av narkotika kan man också tycka är kontroversiellt men ja, om man vill fly verkligheten så varför inte? Själv skulle jag aldrig röra det.

Ett nytt parti, ja varför inte? “För den enskilda, lilla och illa förtrampade människan i centrum av tillvaron”.

Artikeln.

1160cookie-checkFrihetspartiet