Tillbaka

Det var ett väldigt intressant ställe jag ska börja på. Ett ställe där det sysslas med en massa saker.
Bland annat:

  • Teater
  • Körsång
  • Målning & teckning
  • Intresseföreningar
  • Balett
  • Dockteater
  • Caféverksamhet
  • Framträdanden av artister och band.
  • m.m.m.

Verksamheten ligger mitt i centrala Borås, intill busstorget, vilket är perfekt för mig och finansieras av bland annat Borås Kommun och är till för en stor blandning av människor. Mycket daglediga människor kommer dit, arbetslösa, seniorer m.fl. och det handlar om massor av olika projekt. Hemsidan finner du här.

Som det ser ut just nu kommer jag bli ”Redaktör på Kultursidan” (dags att beställa nya visitkort haha) sköta deras hemsida och även vara delaktig i bland annat körsången och en del av vaktmästeriet. Start måndag kl 8:30 och nu hoppas jag att jag får tag i min dagmatte så är allting fixat.

Detta är ju bara en åtgärd än så länge men det finns chans att få jobba där ”på riktigt” om allt går bra. Det där har jag ju hört förr och allt verkar skitbra till en början men kanske det blir annorlunda denna gång? Den som lever får se.

En annan grej jag tänkte nämna är att snöröjningen på Borås gator är under all kritik. Det var, ursäkta kraftuttrycket, det jävligaste jag har sett, någonsin. Tro fanken att ortopeden får massor att göra när man knappt kan gå på trottoarerna. Det är skitig modd överallt, ingen sand eller singel och tydligen förväntas man gå 200 meter extra för att hitta en lucka i snövallen så man kan ta sig till busshållplatsen. Vem fan är det som har planerat detta? Han borde ju får sparken med en gång!
Om kommunalråd och andra politiker i kommunalfullmäktige drog av sisådär 2000 kr EN enda månad, då hade vi haft en bra budget för snöröjningen i Borås vilket skulle spara in massor av pengar då vi slipper benbrott, sjukskrivningar och rehabilitering.


Det är väl själva fan att jag ska behöva lösa allting då hahaha

1210cookie-checkTillbaka