Dags att jobba & snöslunga till salu

Idag var jag på arbetsförmedlingen och pratade med min jättegoa handläggare. Hon hade hittat något för mig att göra. Eller nja, det är ju en åtgärd från Arbetsförmedlingen såklart, för några jobb finns ju inte haha.
Men i morgon ska jag på introduktion kl 9 (ojoj) och sedan blir det väl start på måndag skulle jag tro. Förhoppningsvis får jag min hundvakt soom jag hade förr men om inte, ja då blir det problem.

Tanken med hela projektet är att jag ska komma igång, samtidigt som utredningen fortsätter. Det är flera som säger att jag ska anmäla lasarettet till Patientnämnden för att de avfärdar mig utan att ha träffat mig och ja, varför inte? Mig kvittar det egentligen men jag vet ju att om ingen säger nej, då körs folk över, så genom att anmäla dem så markerar jag både mina egna och andras rättigheter att få kvalificerad hjälp.

För övrigt har inte så mycket hänt idag. Mina föräldrar hälsade på och vi veckohandlade, sedan drack vi kaffe med semlor hemma hos mig och det var väldigt trevligt. Besök är ju alltid skoj.
Sedan har det varit lite teve och jag måste rekommendera ”The Big Bang Theory” i kanal 5 klockan 18 varje vardag som är så otroligt roligt. De flesta avsnitt iaf. Ett gäng totala nördar som bor ihop och försöker förstå vanliga saker som kvinnor och att vara social. Jag skrattar varje gång hehe.

Nu ska jag ringa runt lite och se om någon är intresserad av snöslungan. 7 hästkrafter, självdriv, utkast, snökedjor, 4-taktare, 4 år gammal, nypris 17000:- men nu är det budgivning och priset är uppe i 3500 just nu. Någon intresserad? 🙂

1250cookie-checkDags att jobba & snöslunga till salu