15 års kärlek på två hjul

Det blev för lite sömn i natt, helt klart. Jag bara vred och vände på mig i flera timmar och jag tror jag somnade någon gång vid 5:30 ungefär.
Vid 9 satte de igång med att rensa garaget precis under mig, ja faktiskt så exakt som precis under min säng faktiskt, så självklart vaknade jag vid ungefär 9:30. Det var egentligen tänkt att jag skulle hjälpa till men så kollade jag på termometern och tänkte ”aldrig i helsicke” att jag går ut mer än nödvändigt idag. När det är -15 och jag bara har skinnhandskar och inga riktiga vinterbyxor. Nä, det där får de fixa själva.
Det roliga är att jag får betalt ändå haha.

Saken är den att det finns en gammal moped ståendes i det garaget och jag behöver lite delar från den.

Jag nämnde det för länge sedan på den gamla bloggen att jag har ett litet projekt som har upptagit min tid nästan varje sommar de senaste 15 åren sisådär, och ja, det är en gammal moped jag håller på att renovera. En Crescent Compact -83 för att vara mer specifik.
Det är lite som terapi för mig att sitta där ensam, skruvandes, funderandes, problemlösande med alla skruvar, muttrar och verktyg. Det känns gott för själen att ha något att pyssla med.
Men hur som helst, nu får jag ju fler delar och dessutom gratis så kanske gamla Bettan kan börja rulla i år, äntligen, efter alla dessa år. Det är egentligen bara småsaker kvar att göra och köpa in, sedan blir den det mest blänkande på två hjul söder om Haparanda.

Bettan, I lööööv you! Sommarromans på väg? 😛

1290cookie-check15 års kärlek på två hjul