Elaka kommentarer på bloggen

Jag fattar inte vad det är för fel på folk. När man helt oprovocerat fäller kommentarer, anonymt såklart, hur mogen är man då när man inte vågar stå för sin åsikt? Hur fattigt liv har man inte när man gör sådana saker i skydd av sin anonymitet på internet?
Bara för att man har möjligheten att fälla kommentarer överallt och om allting betyder det inte att det är ett tvång att du gör det. Om du känner det så bör du söka hjälp för tvångsmässiga syndrom.

Nejdå, det är inte jag som har råkat ut för detta men Petra i detta inlägg.

Det är ännu en sak jag inte fattar, hur lyckas ni få elaka kommentarer sådär? Inte ens när jag tycker jag provocerar får jag något elakt tillbaka, medan det för er räcker att skriva “hej” eller vad som helst, så får ni ibland skit för det. Jag vill också!! Eller nej, men bra konstigt är det. Kanske det beror på att jag inte har 14 miljoner läsare som ni andra? haha

Nåja, skit i antagonisterna, vi vet vilka de goa människorna är. De är på våra favoritlistor 🙂

1300cookie-checkElaka kommentarer på bloggen