Kvällsmusiken, Kid Rock & Sheryl Crow – Picture

Jaha minsann, där försvann den dagen också, och som vanligt gick det snabbt som attan.
Morfar var ju här och knappade lite, det har snöat en hel del och…hm…ja, det var nog allt som hände haha. Vart tar hela dagarna vägen egentligen? Jag fattar inte…

Nåväl, snart är det dags för Jay Leno, som för övrigt inte är lika bra längre enligt mitt tycke, sedan blir det en sväng ut i snön med voff och till slut bingen. Troligtvis lyckas jag klämma in en portion nudlar där någonstans emellan också. Men först, lite skön musik såklart….

Den här låten var det min bror som tipsade om och han har gjort en egen version också (ja det är han som sjunger och spelar), musikalisk som han är. Minsann tror jag brorsans version är bättre än den jag hittade på youtube haha. Natti natti säger jag och voff, vi ses i morgon igen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hMiSZzHvBeM&hl=sv_SE&fs=1&]

1340cookie-checkKvällsmusiken, Kid Rock & Sheryl Crow – Picture