Veckans blogg & startsida

Jo, jag veeet! Jag missade det igen haha.
Egentligen skulle jag ha bytt igår men det var en lite ovanlig dag med mycket myror i huvudet på mig så det föll liksom bort. Men vi får hoppas att ingen dog av det!

Som ni vet så byter jag varje vecka min startsida i min webbläsare och följer en av mina favoritbloggare varje dag. Dels för att belysa goa bloggar jag känner till, dels för att dela med mig lite av det goa han eller hon skriver om.

Denna vecka är det Jonas Lindhs tur, eller otur, att bli mitt dreggelobjekt. Han skriver om sitt författarskap, sin påbörjade karriär som ståuppare och däremellan delar han med sig av konstiga tankar, dikter och i allmänhet svart poesi med glimten i ögat. Sanning att säga så får man ha en speciell slags humor om man ska förstå, så det är en liten utmaning. Jag har följt Jonas i flera månader nu och han har en hel del att säga om metrobloggen. Men se till att han tagit sin hjärtmedicin innan vi börjar diskutera det haha.
Läs och förundras, eller förfäras 🙂

1410cookie-checkVeckans blogg & startsida