Kvällsmusiken, Black Sabbath – Dying for Love.

Dags att sikta på kudden, pistolhota kvalstrena att åka på semester och ta på voffen den lilla nattmössan.

Det har varit en ganska bra dag idag. Jag fick städat bland en massa papper, gamla kvitton, manualer och monteringsanvisningar från 1800 frost. Gamla lådor för olika manicker mötte sitt öde i sopbingen och det blev även lite ordning på skrivbordets alla pinaler. Bäst var nog när jag fick fodralet till busskortet. I morgon ska jag ta itu med den stora disken. Före- och efterbild kommer haha.

Men som sagt, dags att sussa. Här får ni lyssna på en av de bästa hårdrocksballader jag vet och som vanligt, eftersom jag gillar texterna, har den en innebörd.
Vi ses i morgon! 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kFEglC9OAns&hl=sv_SE&fs=1&]

1380cookie-checkKvällsmusiken, Black Sabbath – Dying for Love.