Grattis till mig själv.

Tut tuuut tut!
(Pust flämt flås)
Och nu, 10 kilo tårta åt mig själv!

Varför?

För idag har jag bloggat i ett helt år!

Jo, jag vet, jag är ju egentligen fortfarande nybörjare när man jämför med de flesta av er men det är ju så. Någon måste ju vara lammköttet haha.
Under året har jag lärt mig väldigt mycket nya saker tack vare er. Att vrida och vända på saker och bli mer accepterande. Framförallt har jag fått träna på att diskutera saker på ett lugnt och civiliserat sätt, något som jag tycker alla borde få chansen att träna på. Självklart har jag också fått lära känna väldigt mycket nytt folk och fått en inblick i olika människors situationer.
Så jag är väldigt nöjd och glad och tackar så mycket för allt intressant jag fått läsa.

Nädå, det blir ingen tårta men en god kopp kaffe fick jag iaf 🙂

1420cookie-checkGrattis till mig själv.