Svar från Skatteverket och den där politikern

Okej, nu förstod jag vad Skatteverkets mumbojumbo betydde. Jag hade visserligen en aning men nu fick jag lappen i brevlådan. Det var en utbetalning på 1286:- och det är såklart välkommet.
Men lite undrar jag ju varför jag ska betala 3500 kr i kvarskatt när jag ändå får tillbaka pengar, eller det kanske är så enkelt att de inte samarbetar? Håhåjaja haha.

Sedan fick jag svar idag från Herr Falk. Alltså chefen för Barn- & Ungdomsnämnden i Hylte kommun. Han tackade för mina åsikter. Och det var allt. Iofs, vad ska han mer säga? ”Rösta på mig” kanske 😛

Sedan har jag dammsugit och städat lite grann, jag får ju fint besök idag minsann. Närmare bestämt om sisådär 10 minuter kommer Nett hit och vi ska göra lite affärer. Hon tar med sig sin gamla kamera som jag är intresserad av och hennes dotter har ju gjort snygga fodral för busskort och det skulle vara kul att ha ett sådant.

Hoppas de inte vill ha mjöllk i kaffet för det har jag inte… 😛

1470cookie-checkSvar från Skatteverket och den där politikern