Häcken full!

Det är märkligt hur snabbt en dag kan gå ibland. Nyss var det ju morgon, sedan var det fika, helt plötsligt var det styrelsemöte och nu är det så sent att det börjar rycka i ögonlocken!

Ändå hann jag med att dra ut jycken två gånger och skriva hela protokollet från mötet och det är väl det som har tagit mest tid. Jycken ska ju bara nosa överallt och dessutom knasade hon sig och ville gå ut en gång till redan efter 20 minuter. Jag trodde såklart att hon hade glömt göra något viktigt men nehepp, hon ville bara ut och nosa lite till. Det hade varit trevligt om jag inte frusit häcken av mig men jaja, de är ju som små barn sägs det.

Nu ska jag bara äta lite, sedan knåpa ihop lite mer till bloggen och sedan har jag ett djupare inlägg men det får vänta tills i morgon. Jag kan bara lova att det är smått genialiskt… 😉

1450cookie-checkHäcken full!