Stressad och sur.

Telefonen ringer. Ordföranden berättar att något är fel på värmen i huset, de ska iväg på kalas, jag får huvudnyckeln och eftersom jag är informationsansvarig i huset ska jag även sätta upp lappar om detta.
Jag ringer till fastighetsförvaltaren där en telefonsvarare berättar för mig att vi kan ringa Securitas om det är akut. Dock är vi inte kunder hos dem. Med andra ord, vi kan inte få någon hjälp förrän på måndag! Jag lämnar tre meddellanden på tre olika mobiltelefoner hos fastighetsförvaltaren och kan bara vänta.

En stund senare ringer det på dörren och en granne meddelar att ingenting i tvättstugan fungerar. Mer lappar. Troligtvis är det en propp som har gått så att allting, inklusive fjärrvärmen har slocknat. Men vart fan sitter proppskåpet? Ingen vet någonting! hahaha.
Dessutom får jag berättat, ligger det massor av möbler och annat bråte precis framför fjärrvärmepumparna så att man inte kan nå den utan att klättra. Likadant är det i det gamla vaktmästargaraget, fyllt med privata ägodelar. Inga namn nämnda men det finns inte oändligt med vaktmästarnycklar om man säger så. Meningen är att det garaget ska tömmas och att nästa boende ska få tillgång till det, inte sant?

Nu ringde jag till Borås Energi också för att se om de kan komma hit och se vad som är fel men såklart, ingen som svarar. Jag tog lite bilder på pannrummet bara för att jag blir så sur…
Hoppas de hade det roligt på kalaset när jag sprang omkring och luktade surt av svett.

1550cookie-checkStressad och sur.