Snart dags för datorlektion igen

Vaknade vid 10 men låg kvar en stund till och funderade över olika saker. Det tog ungefär en halvtimme innan jag absolut ville ha kaffe och sedan var det dags att kika igenom alla bloggar jag följer.

På tal om det ja, jag får nog be om ursäkt lite till ganska många av er. I och med att jag flyttade från metrobloggen så blev det nya rutiner och lite rörigt, vilket gjorde att jag missade några av de bloggar jag brukar klicka på. Tack vare bloglovin kan jag ju följa de flesta men en del har jag bara som favoriter i webbläsaren och nu när jag dessutom har bytt till Google Chrome (som förresten är jättesnabb att surfa runt med) så blev det lite konstigt. Jag ska försöka få ordning på de nya rutinerna och veta vart jag ska klicka haha. Dock skulle jag vilja att de av er som inte har bloglovin, går dit och registrerar er och sätter in den lilla knappen på er blogg. Behöver ni hjälp så kan vi försöka ordna det ihop 🙂

Nu ringde morfar och sa att han strax är på väg. Det är dags för datorlektion nummer 2875…eller nåt. Men det går iaf framåt och det känns ju bra. Hittills har vi gått igenom hur man sätter igång datorn, använder Alt + F4, kopplar upp os mot internet, surfar runt och lägger till favoriter. Vi gör allt i hans takt tills han känner att det fungerar bra och han betalar i antingen pengar eller frukt(?) vilket ju fungerar bra haha.

Idag ska vi konfigurera kontinentalmembranet mot PLP-kontaktens servokula och defragmentera neutrofrontalkissarloben så att den kan uppgraderas mot en epiduralprofylax….och ja, jag snackar total skit nu haha.

Hej så länge 🙂

Bild från www.flatrock.org

1580cookie-checkSnart dags för datorlektion igen