Om lägenheterna

Jag har helt glömt av att berätta hur det går med lägenheterna ju. Tack Nett för att du påminde mig igår haha.

Vi kikade ju på lägenheten i måndags, allt såg bra ut och vi bestämde oss för att jag verkligen skulle satsa stenhårt på detta. I tisdags kom mäklaren hit och gjorde en värdering och tyckte att det borde vara lätt att få 200.000 kr även om innertaket ser ut som sju svåra år och vägen ligger väldigt nära. Han kände faktiskt inte till att den ska flyttas, vilket jag berättade, så värdet steg med 30.000 bara sådär haha.

Just nu är det budgivning och telefonen går varm! Det startade på 195.000 kr men vi är nu uppe i 275.000 och det är jag och en till som ”slåss” om den. Jag har inte sagt det till mäklaren men jag kör på till 300.000 men sedan ger jag mig.

En del kanske undrar hur sjutton jag kan bjuda så mycket när jag inte ens har ett jobb. Jo, det är tack vare mina föräldrar som verkligen vill att jag flyttar till den nya, bättre och billigare lägenheten. Dels är det säkrare där utan farliga vägar att korsa, dels att det är närmare allting och mycket lägre hyra, något som också möjliggör att jag kan ta ett lån från banken vilket jag i sin tur kan betala av på relativt kort tid eftersom hyran är så låg. Efter en viss tid kommer jag rent av att gå med vinst.

Men som sagt, 300 laxar, sedan är det stopp. Jag håller alla tummar jag har och senare idag kommer jag troligtvis få veta hur det blir.

Fortsättning följer.

1610cookie-checkOm lägenheterna