Game over

Nähäpp, det blev ingen drömlägenhet. Inte heller nytapetserat, nära till allting, snyggt badrum eller spotlights i taket i vardagsrummet. Efter en hel dag med sms-meddelanden om budgivningen gav jag upp vid 300.000 och den andre som var kvar, fick den för 310 laxar.
Mäklaren berättade att det var en äldre kvinna som för närvarande bodde i en trea i ett mer attraktivt område så det är inte omöjligt att hon fick 4-500.000 för sin och då kunde ju hon sitta och bjuda en bit till.

Men jag är inte sur för det. Jag sparade ju ganska mycket pengar ändå och jag överlever här ett tag till, speciellt som mr T bidrar med halva hyran. Tillomed mäklaren tyckte det var alldeles för mycket att betala för en tvåa men jaja…det kommer flera, snygga lägenheter, det gör det alltid. Dessutom hade det varit asjobbigt att flytta alla grejer nu när det är snöigt och moddigt ute så det var nog lika bra.

Blir det riktigt kris i framtiden, rent ekonomiskt alltså, kanske någon behöver en inneboende. Jag kan spika spik och gillar att diska 😉

1600cookie-checkGame over