Lite funderingar bara

Sådärja, nu kan jag äntligen sitta ner och blogga lite. Otroligt hur snabbt man får abstinensbesvär haha.

Jag gick till sängs kl 6 i morse, fy mig, så jag var ganska seg vid 11 när morfar ringde och ville ha mer hjälp med datorn. Han kom hit vid 12 och vi satt till kl 14 och på fredag är det dags igen. Det fungerar ganska bra tycker jag, han är ju trots allt ganska gammal, men det går faktiskt framåt. Sakta men säkert. Sedan var det lite frukost och ut med hunden och nu är jag som sagt här.

Jag funderade på det här med bloggande och när man byter bloggportal. Som ni ser på min besöksräknare så gick det ju inget vidare haha. Från 8600 till, vad är vi på nu, nära 800? Sedan har jag ju märkt att vissa människor, inga namn, är otroligt bekväma av sig. Det är liksom för jobbigt att skriva in sin info och med den inställningen dröjer det inte länge förrän man slutar läsa helt.
Men jag är väldigt tacksam för de av er som är kvar, tro inget annat. Era kommentarer är bäst i världen! De andra kan flyga och fara hahaha.

Jag funderar på att skaffa ett eget domännamn, kan det locka folk tro? cortex.com kanske?

Nu ska jag kika runt lite och se vad som har hänt i stora, vida världen….

1640cookie-checkLite funderingar bara