Veckans blogg & startsida

Jaha minsann, då var det underbar måndag igen och alla är glada att komma tillbaka till jobbet, eller hur?

Måndag innebär ju också som bekant byte hos mig av startsida i webbläsaren. En kul liten grej jag håller på med för att sätta fokus på några sköna bloggar med goa människor. Mina favoriter pendlar väldigt mycket och ämnena avlöser varandra och det finns allt mellan himmel och jord.

Denna vecka är det Chasse som får vara i rampljuset som är en relativt ny bekantskap.
Hon skriver om hennes svåra uppväxt och hur hon försöker ta sig ur situationen och må bättre i framtiden. Nyligen flyttade hon och sambon till Skåne men det visade sig inte vara ett så bra val…. Nåja, ni får läsa själva så får ni se vad det är för quinna bakom alla bokstäverna och hur hennes värld är.

1720cookie-checkVeckans blogg & startsida