Varit på visning

…och skjuts fick man också, av farsan och med brorsan på släptåg. De ville väl se och besiktiga lite kan jag tänka. Eller så passade det så bra med att hälsa på mig efter jobbet och dessutom få lite fika haha.

Hur som helst, lägenheten var hur fin som helst. Allting såg väldigt fint ut, nyare vitvaror, snyggt kakel ovanför diskbänken, väldigt fina plattor i badrummet och vägguttag så det räckte! Det måste man ju kolla efter om man vill fortsätta blogga liksom.
Fin utsikt från balkongen och snygga spotlights i taket. Jag vill absolut flytta ut nu haha.

Det var inte så många som var där men mycket äldre par. Förhoppningsvis nobbar de lägenheten då sovrummet var väldigt litet för en dubbelsäng. Det spelar ju ingen roll för mig då jag ska bo ensam. Eller. Tja, jag vet inte än, jag kan ju inte sparka ut mr T på gatan heller så vi får väl se hur jag gör.

Mäklaren kommer hit i morgon och ska värdera lägenheten. Förhoppninghsvis duger mina 14 extra kvadratmeter plus min gigantiska balkong till att jämna ut förlusten för mitt urusla innertak. Än så länge hoppas jag inte alltför mycket men jag skulle bli jätteglad om jag fick lägenheten.

Kan man sova med tummarna hållna? Jag ska testa.

1700cookie-checkVarit på visning