Smart taktik av storbloggarna

Då menar jag storheterna alltså, och för att ta några exempel, för det måste jag ju:

  • Mogis
  • Kissie
  • Katrin Zytomierska
  • Carolina Gynning

…med flera…

Egentligen är väl det knappast någon hemlighet, åtminstone inte för oss som har varit med ett tag nu, men de har en ganska enkel strategi för att locka läsare. Nämligen uttalanden.
Då menar jag uttalanden som chockerar på det ena eller andra sättet. Som t.ex. att mobbning är bra för karaktären. Att någon kändis är dum i huvudet. Nätmobbing är också attraherande. Likaså silikonbröst. Eller varför inte klassikern, uppfinna en urbota korkad ordbok med egna ord som alla tror är på fullaste allvar.

Väldigt smart faktiskt. Antingen går folk dit för att förfasas, berömma, ge uttryck för sitt avsky, hänga med i antingen skvallret eller modet eller få en flukt av lite hud. Detta är hela hemligheten. Ni är genomskådade hela bunten! Eller i alla fall ni i topplistorna som slänger skit omkring er hela dagarna.

Alla utom en, tror jag iaf, och det är Kenza. Hon verkar ta mej sjutton vara ganska normal, eller har jag fel? En söt, vanlig tjej som gillar mode. Alright, det låter schysst faktiskt. Fram för mer sådant, men då får man ju räkna med att det tar lite längre tid att klättra på listorna skulle jag tro.

Vilket uttalande skulle ni välja för att chocka bloggosfären?

Själv tycker jag något smaskigt skulle vara kul, och självklart behöver det inte vara en sanning, det är det ju ingen som bryr sig om bara man får publicitet, inte sant? Det är lite svårt att välja men jag skulle nog testa med….”Schulman drog i min silikonsnorre”…

1780cookie-checkSmart taktik av storbloggarna