Lite skön musik innan läggdags

Det har varit en lugn dag idag. Lugnare än vanligt.

Morfar kom förbi en sväng till för att lära sig lite mer om datorer och internet och senare på dagen ringde han och vi kom överens om två lektioner i veckan tills han känner att han behärskar det. Lite klirr i kassan och magen för min del alltså, det är ju schysst.

Gulliz hälsade på, vi pratade lite och hon berättade om att den förra ägaren av lägenheten hade glömt kvar ett par stringkalsonger som vaktmästaren hade sett senare när han fixade avloppet i badrummet hehe.

Över lag har det varit en ganska bra fredagskväll ändå, även om det kändes konstigt att inte dricka öl, något som tidigare varit nästan en regel. Men det känns bra att vara helt vit. Även på en fredag.
Det blev lite teve under kvällen, en räksmörgås och relativt tidigt i säng. Jag känner mig fruktansvärt duktig haha.

Men nu är det dags att knyta sig och som vanligt har jag en rogivande, skön låt att bjuda på innan ni ger er in i drömmarnas land. Ni får nanna så gottans så ses vi i morgon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xVItRQLsrII&hl=sv_SE&fs=1&]

1750cookie-checkLite skön musik innan läggdags