Sammanfattning av dagen

Det här har inte varit den bästa dagen i mannaminne direkt. Inte så att det har hänt en massa dåliga saker men jag har bara varit nere. Inte deppig, bara hopplöst håglös och bara velat sätta täcket över huvudet och peka långfinger liksom hehe.

Kanske det beror på vädret för inneboende var likadan när han kom hem. Sur som attan och han slog näven i bordet flera gånger i sitt rum hörde jag. Helt okej, det är inte mitt bord.

Men nu är jag lite gladare. Dock med en huvudvärk som vägrar släppa men ändå.

Morfar var här idag och fick sin första datorlektione vilken tog 2 timmar. Han kanske kommer tillbaka i morgon om det inte går bra för honom men det är okej. Dessutom slapp jag halleluja-snacket vilket var väldigt skönt. Att han dessutom betalade mig med två st räckmackor var inte helt fel heller så jag får nog vara ganska nöjd med dagen trots allt. Som extra rolig grej var det någon som ”addade” mig (heter det så?) på Facebook idag också, det var välbehövligt sett ur humör-perspektivet hehe.

Nu ska jag ge voff mat, sedan blir det nog lite mer tv och sedan sängen.

Efter musiksnutten, såklart, den får man ju inte glömma… 🙂

1820cookie-checkSammanfattning av dagen