Mode att vara otrogen

På senare tid har jag läst allt fler notiser och artiklar om att vara otrogen. Tydligen, enligt vissa, ska det vara en bra grej för äktenskapet om man är otrogen mot sin partner.

Sedan skriver Reuters att vissa hemsidor som uppmanar till otrohetsaffärer har fått tusentals fler besökare, tack vare det dåliga vädret. Då snackar vi om britter såklart, för det har ni väl märkt att britter är ett jävligt konstigt folk? Så fort det är något konstigt som ska hamna på tv, ja då är det britter med.

  • Hjälp jag kan inte sluta komma.
  • Min hund styr mitt liv.
  • Elefantfotsmannen.
  • Jag är så tjock att jag inte kan komma ut genom dörren.

Det är brittiska produktioner allihopa! Kanske är det smogen som gör det? Och nu ska de tydligen vara otrogna också men jag fattar liksom inte, vad är det som har hänt i samhället helt plötsligt när det är mode att vara otrogen? Att svika någons förtroende, stampa på någons känslor och kasta år av gemenskap i soptunnan bara för att…ja, vad?

Jag fattar inte. Det låter ju bara så dumt.

Artikeln i aftonbladet kan ni snoka i här.

1870cookie-checkMode att vara otrogen