Lekt hela dagen

Eller åtminstone några timmar och jag är nog inte riktigt klar ännu.

När jag över jul och nyår var hos mina föräldrar, hade jag ju laptopen som min bror hade lånat från sitt jobb. På den datorns webbläsare fanns en så kallad Toolbar, alltså en liten funktion i webbläsaren som visade temperaturen i Borås.
En sådan ville jag ha även här hemma så jag gav mig ut på nätet och letade efter gratisprogram och råkade snubbla över, i mitt tycke, världens bästa hemsida. I alla fall när det gäller Toolbars.

Ni vet, om ni installerar något nytt på datorn så vill de väldigt gärna att ni även har med just deras Toolbar och det är mera regel än undantag att de är något att ha. Men, nu har jag hittat ett ställe där man kan bygga sin egen Toolbar med nästan vad som helst man vill ha!

På min, som jag ”byggde” helt själv, har jag direkt åtkomst till bland annat:

  • Direktlänk till min blogg.
  • Sökfält direkt till google.se
  • Radio med alla favoritkanaler.
  • Temperatur i Borås och en ikon som ändras efter dygnet.
  • Direktlänk till hotmail som visar om jag har mail som väntar.
  • Favoritspelen jag spelar på nätet.
  • Direktlänk till tv.nu
  • Länklista till de sidor jag besöker mest.
  • Snabbknappar för Kalkylatorn, Anteckningar, Paint och MSN Messenger.
Detta är bara ett fåtal av vad man kan ha i sin Toolbar men jag kan bara säga att jag älskar den! Dessutom kan man tjäna pengar på det om man gör en egen Toolbar och får folk att ladda ner den.
Vart jag fick den ifrån? http://www.conduit.com/ heter stället. Det är lite pillande och pulande men hur bra som helst!!
Och nej, jag tjänar inga pengar på att säga detta haha 😛
1850cookie-checkLekt hela dagen