Problem med att skicka kommentarer på Blogspot.

Efter en hel del sökande så tror jag att jag har hittat problemet. Ni var ju flera som klagade att kommentarerna försvann och man var tvungen att skriva i all info igen, minst två gånger. Även jag märkte av detta när jag skulle svara.
Tydligen är några av sidmallarna kaputtskij, fick jag läsa på någon hjälpsida. Men frågan är varför de släpper ut mallar som inte fungerar ordentligt? Det är precis som Microsoft gör ju, de fixar något, exemplevis Windows Vista, nästan halvfärdigt. Sedan får vi konsumenter försöka lappa ihop hafsverket så gott vi kan och ladda ner uppdateringar, fixar och allt möjligt i minst ett halvår innan grejerna fungerar som de var tänkt från början.

Nåväl, jag tror det är fixat nu iaf för jag har inga sådana problem längre. Så nu blir det svart ett tag. Åtminstone tills våren kommer, då blir det nog grönt….

Hej så länge, nu blir det hembränt kaffe  🙂

1940cookie-checkProblem med att skicka kommentarer på Blogspot.