Metrobloggen blir skyldig mig en ny dator snart

Jag vaknade vid 4 och fick ungefär lika många timmars sömn. Det roliga var att jag mindes att jag hade drömt om Tarja Turunen i blått skinnställ haha.

Sedan blev det lite mer sömn mellan 10 och 11:30 ungefär så nu är jag pigg. Shoppinglistan är klar och inom några timmar bär det av hemåt och en liten mellanlandning i matvarubutiken. På ett sätt ska det bli skönt att komma hem, på ett annat sätt inget vidare men jaja, jag måste ju se att allt är okej och att växterna inte har dött totalt.

Jag funderade på en grej, det är tur att vi inte bor i usa för då hade jag stämt Metrobloggen. Hade de funnits i usa hade användaravtalet säkert varit mer utarbetat och vi hade haft mer rättigheter som användare eftersom vi med lagens rätt hade kunnat kräva det. Sedan denna asjobbiga reklam de har, som jag har läst, många är trötta på. Varje dag när jag spanar igenom mina favoriters bloggar märker jag hur otroligt seg min dator blir och den får jobba jättehårt. Detta medför att datorn slits ner, framförallt hårddisken, vilket gör att datorns liv förkortas avsevärt.

I usa hade jag kunnat kräva en ny dator av Metrobloggen eftersom de med reklamen, som jag inte har bett om, plågar min stackars dator tills den drar sina sista gurglande suckar.

Tror jag ska ringa Silbersky nu…. 🙂

Bild från http://www.myspace.com/194043209

1970cookie-checkMetrobloggen blir skyldig mig en ny dator snart