Världens tråkigaste Anders

Seriöst, vem går och lägger sig vid 22-tiden en fredagskväll? Eller som inte ens dricker en folköl? Eller som sitter till kl 4 på morgonen med brorsan framför teven och snackar skit?

Jag tror jag har slagit mitt personbästa i att vara en tråkig torrboll.

Min egen teori är att jag har gått i ide, ni vet som björnarna. Det är ju svinkallt ute så vem vill egentligen frysa häcken av sig utomhus? Jag menar om man ska gå ut på fest någonstans eller ska vänta på taxi eller buss eller…ja, ni fattar. Just nu är det -18 och det är kallt nog!

Men ändå, såhär tråkig får jag sluta vara, det är ju tragiskt!

Nu vill jag ha vår, eller allra helst, ljummen sommarkväll, myggfritt, på en brygga någonstans i sommarsverige, med trevligt sällskap och grillen igång på stranden. Kanske rentav en öl också. Mmmm…nu  blev jag hungrig!

2030cookie-checkVärldens tråkigaste Anders