Suddigt och hemfärd

Den senaste veckan har jag varit otroligt trött. Dessutom har ögonen runnit och jag har sett väldigt suddigt. Kan det ha med morsans katt att göra?  Jag är ju allergisk mot katter men vi umgås ju knappt så det är konstigt.

Idag bär det i alla fall hemåt för jag har ju trots allt varit här i över två veckor nu. Självklart ska jag betala hyra och någonstans såg jag att man som vuxen borde betala minst 1500:- men problemet blir väl som vanligt att övertyga föräldrarna att ta emot pengarna haha. Men jag tycker ändå att rätt ska vara rätt.

På vägen hem ska jag veckohandla maten också. Ska försöka komma ihåg att köpa en dosa av det nya, nikotinfria och nyttiga snuset också, om jag bara kommer ihåg namnet på det. Det var inte Onico i alla fall och smaksatt med olika smaker, bland annat äpple och olika kryddor. Lät ju spännande och dessutom bra mycket billigare än vanligt, skadligt snus.

Sedan får jag väl se om jag har något hem kvar att komma hem till. Inneboende mr T har ju bott där ensam hela tiden så jag vet inte. -Min gissning är massor av disk i köket och fulla kassar av ölburkar. Eller så kanske han överraskar mig totalt. Spänningen är olidlig hehe.

Nu, dags för kaffe!

2070cookie-checkSuddigt och hemfärd